top of page
 • Koliki je rok trajanja Cannabissimo® kave?
  Sve naše kave proizvode se svježe po narudžbi te imaju rok trajanja od dvije godine (24 mjeseca).
 • Kako​ piti Cannabissimo®?
  Naše mješavine kave trebali biste uključiti u svoju dnevnu rutinu na isti način na koji ste uvijek koristili kavu​; 2-3 šalice dnevno za optimalne rezultate!
 • Sadrži li Cannabissimo® THC?
  Cannabissimo kava je sigurna, legalna i NE sadrži THC. Sadrzi omegu 3,6 i 9, dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju srca i krvnih žila te pridonosi održavanju normalne razine kolesterola.
 • Koje su prednosti antioksidansa?
  Antioksidansi pomažu neutralizirati slobodne radikale i štite tijelo od njihovog negativnog djelovanja. Negativno djelovanje slobodnih radikala utječe na zdravlje cijelog organizma tako što ubrzava procese staničnog starenja, oslabljuje imunološki sustav te pogoduje nastanku mnogih bolesti i karcinoma.
 • Ima li u Cannabissimu ​kavi ​dodanih stimulansa ili umjetnih aditiva?
  Tezimo da naša kava bude što prirodnija i zdravija, stoga proizvodu ne dodajemo nikakve stimulanse​.​​​ Naš proizvod je 100% prirodan i bez umjetnih aditiva, aroma, konzervansa, dodanog šećera i GMO. ​​Cannabissimo®​ sadrzi 20% manje kofeina od Arabica kave, 40% manje kofeina od Robusta kave i 100% esencijalne aminokiselina. Bogata je omega 3, 6, i 9 nezasicenim masnim kiselinama koje povoljno djeluju na organizam i smanjuju kolesterol. Budući da ljudski organizam ne moze sam proizvesti omega-3 i omega-6 masne kiseline, njihova zastupljenost u svakodnevnoj prehrani je vrlo bitna.
 • Koliko šalica Cannabissima mogu popiti dnevno?
  Preporučujemo da je pijete u jednakoj kolicini kao i kavu koju ste dosada konzumirali.
 • Dali je Cannabissimo® Kava sigurna?
  Bez dodatnog kofeina ili stimulansa, sve naše mješavine kave su 100% sigurne za piće. Ako ste trudni ili dojite ili imate genetsku povijest visokog krvnog tlaka ili srčanih bolesti, svakako se trebate posavjetovati sa svojim liječnikom prije nego što našu kavu učinite svakodnevnim namirnicama. Iako je ovaj proizvod siguran, ne preporučuje se osobama mlađim od 16 godina.
 • Je li sigurno uzimati Cannabissimo® s lijekovima?
  Ne postoje poznate nuspojave na lijekove, no posavjetujte se sa svojim liječnikom za sve nedoumice, jednako kao i za kavu koju trenutno konzumirate.
 • Je li Cannabissimo® u skladu s košer propisima?
  Naši proizvodi zadovoljavaju sve standarde košera i ne sadrže nikakve namirnice zivotinjskog porijekla. Proizvod ne sadrži aditive, konzervanse, GMO, arome, adjuvante, mlijeko ni mliječne proizvode. Nadalje, razina bakterija i teških metala je niža od granice koje je za kavu, ljekovito bilje i začine odobrila Europska farmakopeja 9.0. Međutim, naši proizvodi nisu košer certificirani.

Sjemenke konoplje jedna su od savršenih namirnica prirode – prava super hrana! Sjemenke konoplje imaju najbolju ravnotežu proteina, esencijalnih masti, vitamina i enzima u kombinaciji s relativno malom količinom šećera, škroba i zasićenih masti.

 

Sirova  konoplja pruža širok raspon zdravstvenih prednosti, uključujući gubitak težine, povećanu energiju, brzi oporavak od bolesti ili ozljeda, snižavanje kolesterola i krvnog tlaka, smanjenje upale, poboljšanu cirkulaciju i imunološki sustav te prirodnu kontrolu šećera u krvi.

Zdravstvena svojstva CBD:

 Pomaže se protiv upalnih i bolnih poremećaja
• Poma
že protiv anksioznih i depresivnih poremećaja

• Snažni antioksidans
• Poboljšava raspoloženje, podiže energiju

kava zdrava pitanja i odgovori

Cannabissimo Kava 

Select your product:

Hvala!

jetblue711! (3).png
bottom of page